Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

DIVAT

DIVAT


A divat. A divat, egy olyan fogalom, mely akár könnyen érthető is lehetne, de sokaknak megfoghatatlan. A divat, mely olyan szó, ami nap mint nap elhangzik. A divat, mely konfliktusokkal teli világban lehet, hogy nem is fontos. A divat, mely megfoghatatlan, de értelmezhető és érthető, ha jó irányból közelíted meg.

Az, hogy fontos e, ki tudja. Mindnekinek van véleménye róla. Van, aki odáig van érte, van aki távolból figyeli és van aki teljesen elzárkózik tőle. Ugye, milyen nehéz dolog is a divatról bármit is gondolni?

Az, hogy fontos e, ki tudja. Mindnekinek van véleménye róla. Van, aki odáig van érte, van aki távolból figyeli és van aki teljesen elzárkózik tőle. Ugye, milyen nehéz dolog is a divatról bármit is gondolni?

Ha tetszik, ha nem a divat a mindennapjainkat meghatározza. Észrevétlenül együtt élünk vele. Akár reggel a kávéfőző mellett állva, vagy délután a megállóban buszra várva. Most mondhatod, hogy ez nem is így van. Na, de gondoljuk csak végig. 

Éppen pizsamában várod, hogy a kávéd készen legyen. A pizsamádat valaki megtervezte. A pizsamád fazonján valaki órákat gondolkodott. A pizsamád mintáját valaki napokig rajzolta. A pizsamádat ruhaipari cégek egyike varrta. A kávéfőződ szintén valaki megtervezte, az aktuális kedvelt formavilággal ötvözve. A kávéfőződ színe is hosszas tárgyalások során lett kiválasztva. A nyomógomb formája, a pohár helye, a kávéfőződ mérete, stb. mind hosszas formatervezői munka eredménye, amit az aktuális divatirány alapján alkottak meg. Csak úgy mint, minden egyes használati tárgyad és ruhadarabod. A divat behálózza mindennapjainkat, körbeölel úgy, hogy mi észre sem vesszük. 

Lehet, hogy úgy érzed számodra ez nem fontos, de meghatároz, vezeti a vásárlási szokásod. Ezért is fontos, hogy mit is veszel, milyen helyről. Nem mindegy kinek a kezei munkáját dicséri az adott termék. Nem mindegy, hogy egy terméket mekkora gondoskodással, mekkora igényességgel és precizitással készítettek. A tervezők és alkotók a divatot figyelve állítják elő portékájukat. Lehet, hogy neked nem mond semmit a DIVAT szó, de meghatároz anélkül, hogy szembesítene vele.